PROFHILO
Omedelbart uppstramande!
Bioremodeling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden.
Profhilo® injiceras i hudens yttersta lager med den så kallade BAP-tekniken, en speciellt utvecklad teknik. Produkten sprider sig sedan under huden vilket ger en snabb återaktivering av din naturliga hydrering. Många av våra kunder föredrar denna behandling då du får ett naturligt och fint resultat.

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen och händerna.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.
PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.

Hur går behandlingen till?
En populär behandling då det krävs färre injektionsställen, injiceras ytligt och därmed minskat obehag per stick, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar med 1 månads intervall. En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling tar ca 20 minuter.
Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016

Eventuella biverkningar efter behandling med Profhilo®
Då Profhilo® har en gelkonsistens som jämnt fördelas i behandlingsområdet är biverkningarna väldigt små. Du kan uppleva en lätt rodnad, och små upphöjningar vid injektionspunkterna kan förekomma någon timme efter behandling.